بعد از قطع و اختلال اینترنت، فیلترشکنها و مسدودسازی برخی سایتها، شبکههای اجتماعی و پیامرسانها، باز هم شاهد بالا گرفتن بحثهای بیپایانی هستیم که در یک طرف گفته میشود قرار است اینترنت و بسیاری از خدمات مبتنی بر آن مختل شود و در مقابل هم از زبان مسوولان دولتی و غیردولتی اعلام میشود، همواره حامی قاطع کسبوکارهای دیجیتال،...
شهاب جوانمردی، نایبرئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران با نقد آنچه عادیسازی قطع اینترنت خواند، تاکید کرد که الزام و اجبار به نقل مکان کسبوکارهای مجازی به پلتفرمهای داخلی، هدف دولت را محقق نمیکند.
پاول دوروف بنیانگذار پیامرسان تلگرام هفته گذشته با انتشار پستی در کانال رسمی خود نوشت که هکرها میتوانند به راحتی به اطلاعات کاربران واتساپ دست پیدا کنند.
حدود یک هفته از قطعی اینترنت در ایران میگذرد. علاوه بر این، برنامههایی مانند واتساپ نیز فیلتر شد. وضعیتی که آموزش در مدارس و دانشگاهها نیز از آن آسیب دیدند. اینترنت ملی سایتهای داخلی را باز نمیکند و پیامرسانهای ایرانی هم ظرفیت کاربران جدید را ندارد.
برندگان و بازندگان طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی، پیش از تصویب طرح و تأیید آن در شورای نگهبان مشخص شدهاند. گروهی که از ناآگاهی مردم و ابهامهای این طرح به نفع خود استفاده میکنند و به نام اینترنت ماهوارهای در حال کلاهبرداری هستند.
با گذشت ۳ سال از اولتیماتوم معاون رییس جمهور به دستگاههای دولتی برای ممنوعیت حضور در پیامرسانهای خارجی، این نهادها با حضور پررنگ در این پیامرسانها، ولنگاری فضای مجازی را تداعی میکنند.
امیر خوراکیان، معاون فرهنگی، اجتماعی و امور محتوایی مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه به اهدافمان از فیلتر تلگرام رسیدهایم گفت: قوه قضائیه به هاتگرام و تلگرام طلایی فرصت داده است و درباره مسدودسازی آنها هم این قوه باید تصمیم بگیرد.
پس از فعالیت گسترده همراه اول در «روبیکا»، ایرانسل نیز در پیام رسان «گپ» سرمایه گذاری کرد تا زورازمایی و رقابت دو اپراتور کشور به حوزه پیام رسان ها نیز گسترش یابد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: براساس مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی، بخشی از درآمد اپراتورها از جمله مخابرات که باید به خزانه دولت واریز شود، صرف سرمایه گذاری و توسعه توسط خود این شرکت ها خواهد شد.
برخی ائمه جمعه کشور ظرف دو هفته گذشته در سخنانی متفاوت، از فیلتر شبکه های اجتماعی که در عمل سبب خروج نیروهای انقلابی از این شبکه ها شده است، انتقاد کردند.
معاون وزیر ارتباطات گفت: ۲ دغدغه در مرحله دوم حمایت از پیام رسان های داخلی داریم؛ اینکه نیاز آنها را تامین کنیم و دوم بیت المال را بیهوده حرام نکنیم و سخت افزار بخریم که بعداً نتوانند استفاده کنند.
آنچه بدیهی است وجود پیام رسان ها، فارغ از ملی بودن یا نبودن، در جهان امروز موجبات تحولات شگرفی در زیست بشری را فراهم آورده است. پیام رسان ها که خود در سطوح مختلفی قابل تعریف هستند باعث شده اند تا جامعه بشری لایه نوینی از زیست را تجربه کند، ارتباطات منسجم تر و انتقال اطلاعات در اینگونه از پلتفرم ها از اهمیت ویژه ای برخوردار ...
علی شمیرانی- انواع شبکه های اجتماعی، پیام رسان ها و ارایه دهندگان بسترهای عرضه ویدیو و اپلیکیشن از جمله شاخص ترین پلتفورم ها در دنیای سایبری محسوب می شوند و تقریبا از یک کودک خردسال گرفته تا یک کهن سال فعال در فضای مجازی در سراسر دنیا با یکی از این بسترها همچون فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، یوتیوب، گوگل پلی، واتس اپ، وی ...
معاون وزیر ارتباطات گفت: با انتخاب مرکز ملی فضای مجازی، پنج پیام رسان بومی از میان هفت پیام رسان فعلی، از گردونه حمایت حذف و تنها حمایت از دو پیام رسان دیگر ادامه می یابد.